Kategorier
Blog

Seneste resultater på Estuarine Krokodiller

Den tasmanske tiger er nu uddød. Hvad med Loch Ness-uhyret? Hvis du spørger Loch Ness-uhyret, vil han ikke tro dig. Jeg tror på ham nu. En sump monster er det dyr, de fleste mennesker tror eksisterer kun i eventyr og legender. Selv om jeg ikke har nogen beviser, er det noget, jeg tror. Hvis du gør nogle forskning om emnet, vil du opdage, at der er mange arter af sump monstre i Australien. En af disse er den østlige gule Cornow.

Den østlige gule majs er ikke en uddød art. Det blev først set i Outback i Australien, hvor jeg var sidste år. Selvom Australien er ret forskelligartet, har du stadig mange steder at se disse sjældne skabninger. Denne sump er et stort afvandingsområde, der dækker et lille land. Dette område er en blanding af ørken og regnskov samt en stor salt-sø. En række floder og flodmundinger giver vand til den store sø.

Det er i live på trods af sin store størrelse. Vandet blandes med sand, hvilket skaber et godt levested for fisk og i sidste ende mennesker. Mange riverside samfund er, hvor de første beboere etableret deres hjem. Sonderere og bosættere har forsøgt at finde et sted langt fra den australske regerings konstante rådgivning. Et muligt sted er St. Marys ekspedition i det sydvestlige Queensland fra det 19. århundrede. I øjeblikket ligger vraget af ekspeditionsskibet St. Mary’s dybt inde i St. pontaards-marsken nær Townsville, Queensland. Det er også den berømte vraget af St. Mary’s Expedition. Siden 1930 har netop dette vrag været beskyttet som en arkæologisk ruin.

Der var syv til ti ekspeditionsmedlemmer. Fem medlemmer af ekspeditionen formåede at undslippe vraget i sikkerhed. Besætningen og ekspeditionen var ude af stand til at finde resterne af den sjette ekspedition medlem, en Curry-Howitt medlem. Desværre blev det uheldige medlem af ekspeditionen overvældet af kraftige dønninger og gik ned med det.

Kløften truede med at kollapse nær midten af ekspeditionen, og båden blev tvunget til at gå i stå. Efter flere dage var åens ler- / grusbund for svag til, at båden kunne fortsætte på sin rejse. Det blev besluttet at stoppe. Efter timers bevægelse med båd, brast åen og de overlevende blev reddet af livet og placeret i en redningsvest.

Den store sumpkrokodille angreb de menneskelige campister under turen gennem kløften. Krokodillerne angreb de menneskelige campister i to separate hændelser i november 2006 og januar 2006.

Du kan se, at indgyde frygt i din familie er ikke den bedste måde at starte et eventyr. Et ønske om at detaljer turen og tøven kan gøre det svært at have en sjov og sikker campingoplevelse. Tøven del refererer til kunsten at opsøge de bedste muligheder uden at lade dine familiemedlemmer ned.

Uanset hvor lang din familielejr er, er det vigtigt at sikre, at dine børn er i sikkerhed. Du kan bruge radioer og citronella stearinlys til at beskytte dig og dine børn om natten. Ikke-elektriske lys kan også være nyttige i mørke. Der er også specifikke vejblus til hvert køretøj og cykellys.

Camping er ikke et sted at drikke. Hvis du ikke ved, hvordan man ikke skrige i smerte eller frustration, skal du ikke forsøge at komme til din destination med din drink brændende. Sørg for, at du har brandsikring. Hold brændstoffet i bilen tændt, mens du camperer. Tag ikke ubehandlet vand med dig camping.

Du burde holde øje med dine campister. Du kan få brug for at haste nogen til det nærmeste hospital, hvis de er kommet til skade. Tag forholdsregler og vær forsigtig.

Sørg for at holde dine badeværelsesfaciliteter lige ved hånden.

Må ikke kuld

En fuldt udstyret førstehjælpskasse er et must, især når du camperer i fjerntliggende områder.

Skriv et svar