Kategorier
Generelt

Realkreditmægler lån – Sådan får du de laveste priser

Den bedste måde at begrænse aggressiv udlån praksis i din lokale banker er at arbejde med et realkreditlån mægler. En stor pant mægler vil have adgang til flere banker, derfor bør han eller hun være i stand til at få dig en rente flere point lavere end din lokale banker.

For det første, shoppe rundt. E-mail, telefon, fax eller lav et møde ansigt til ansigt, men sørg for, at du ikke behøver at betale for nogen af disse, sørg for, at de arbejder med dig, du virker på forhånd, og du behandles professionelt.

Kend på forhånd, og nogle gange i op til en måned før et stort køb, hvad du planlægger at købe, og hvad din kredit score er. Dette omfatter at finde ud af, om en bil titel lån er tilgængelig i dit område. Hvis ja, shoppe rundt, få de laveste priser og holde sig til din betalingsplan. En titel lån typisk spænder fra $ 2.500 til $ 10.000 i lidt som 30 dage, men vær sikker på at du ikke får alt for grådige. Hvis du finder et titellån, betaler du et startgebyr og renter, men du reducerer også dine månedlige betalinger. Med andre ord kan du spare en hel del penge på dine boligudgifter ved at ansøge om et titellån.

Du har brug for noget skriftligt, før du foretager lånet, så du kan spore og beregne dine månedlige betalinger på nøjagtig samme måde, som du ville gøre, hvis du arbejdede med dem, forudsat at du er til tiden. De fleste gange vil de give dig en klar idé om, hvad dine betalinger vil være, før de behandler din ansøgning, men du vil ikke ønsker at få snesevis af citater, før du læser denne artikel. Der er absolut ingen grund til flere ansøgninger, fordi hver ansøgning vil tælle med i din kredit score, og hver forespørgsel vil dukke op på din kredit rapport.

Skriv et svar