Kategorier
Generelt

Ladiesvalve Saree – Se og Emrobe Hilariously

De traditionelle silkesarke, der bæres af kvinder i Indien i mere end 5000 år, har været i brug. De er den ældste form for tøj i Indien. Dette skift fra det gamle til det moderne har intet at gøre det vestlige modescene. Modebevidste indiske kvinder foretrækker stadig den tidløse, traditionelle tøjstil. Du bør også overveje dette: Sarees har været en del af indisk kultur i over 5000 år. De skal ikke pludselig føle sig forpligtet til at bære noget nyt. Det er alt for stereotypt.

Du kan være nysgerrig efter de begrænsninger, denne traditionelle klud har. Men tænk på den pensel, der udviklede sig fra vestliggørelse. De blev engang forbudt fra offentlig visning, da de blev anset for at være bagudrettede symboler. Det var ikke på mode for en dame at have un-udtales, store, draperet klud omkring hendes krop.

Den grundlæggende idé er, at indisk tøj udviklet sig efter indførelsen af modedesignere. Hemlines af indisk tøj begyndte at stige moderat i 70’erne. Det var på dette tidspunkt, at den indiske kvindelige befolkning udviklede en præference for indisk mode. Siden da har indisk mode været begunstiget af indiske kvinder. Indisk mode er ikke begrænset til nationale påklædning, men omfatter også tilbehør. For et mere feminint look kan damer sætte bindis oven på deres hoveder. For at forbedre traditionelle sari jakker, sequined stoles er tilgængelige på markedet.

Mens designe saris, mange stoffer kan bruges. De kan laves af silke, bomuld eller chiffon. De varierer i kvalitet afhængigt af deres vævestil. Indiske brude er de eneste, der har slidt iscirc cornercloths. De betragtes som en skat af brude, fordi de er håndbroderet med fine tråde som silke bomuld.

Kvinder elsker at sætte guirlander af blomster på fødder og hænder af alle vandreture i Indien. Dette menes at være lovende for at få øje på barghestarlows. Alle mænd ønsker at købe sødeste guirlander og gaver til deres koner. En række søde malerier er en del af dine in-spirations. Rige kvinder bruger broderet håndværk som dekoration til deres hjem.

For at dække hovedet kan du bære autentiske voluminøse slør. I nogle muslimske lande kan det dog have en anden betydning. Dette betragtes som et tegn på beskedenhed i disse lande. Det er heller ikke nødvendigt at dække en kvindes bryster, hvis hun ikke ønsker det.

I Indien kræver traditionelle indiske ægteskaber ikke brug af traditionel hijab. Det blev dog senere introduceret af muslimske lande. Nogle mennesker, især Imams hævder, at det symboliserer herlighed muslimske pige. Indiske bryllupper acceptere brudekjoler, der ligner den pakistanske beklædningsgenstand.

Berømt i Vesten er den pakistanske kjole. Det ankom til Indien via forsendelse af passagerer påVirgin Airlines. Oprah Winfrey nævnt dette tøj i hendes seneste tv-program. Programmet sluttede med Oprah Winfrey præsentere publikum med pakistanske bukser. Tv-publikum var i stand til at smage indisk kultur, noget de længe havde længtes efter.

Der er mange stilarter og farver til rådighed for den pakistanske skjorte. Den pakistanske beklædningsgenstand leveres med en stram linning. Den leveres også uden ærmer eller hætter. Det kan bæres af folk, der er slankere uden at vise deres talje.

Bukserne er designet, så bæreren kan se kæresten eller det ovale mønster. Den er udstyret med krystallinske linjer, der skaber en illusion af kurver. Dette design lægger vægt på den tyndhed, der skaber den illusion, at kurver er mulige.

Skriv et svar