Dansk bilreklame. Taxi reklame. Taxi sidedøre. Taxi total dekoration
Dansk Bilreklame er nu overtaget af adinmotion.dk

adinmotion er en kreativ og dynamisk promotion virksomhed. Vores speciale er at indpakke og dekorere alle slags biler – herunder design, salg og montage af taxareklamer – og så er vi autoriseret forhandler og montør af 3M solfilm til biler og facadevinduer.

Vi stiller store krav til os selv, og vi vil være de bedste til det, vi laver.
Derfor arbejder vi efter nøgleordene kvalitet, tillid og kreativitet, men vores succeskriterie er også at skabe mest mulig værdi for vores kunder.

Dansk Bilreklames 25 årige historie starter i 1985 med toplys-skilte på 150 taxier i København. Det helt revolutionerende var lyset i skiltene.
Det gav en masse muligheder bl.a. tilstrækkeligt rygstød til at være den første, der metodisk søgte at gøre taxierne til et nyt væsentligt outdoor annoncemedium.

Blandt de første annoncører var TDC papegøje taletidskort med 14 vogne (som vist på foto) i Storkøbenhavn og større provinsbyer.

Dansk Bilreklame har - baseret på snart 30 års erfaring i markedet - opnået et fortrinligt samarbejde med taxivognmændene som en troværdig partner og solid leverandør.
Startskuddet til Taxi Total Dekoration blev i 1994
daværende Tele Danmark, senere TDC’s bestilling
på 14 gule taxier på landsplan.

Gå til vort galleri for at se, hvordan vi kan
løse netop din opgave


Dansk Bilreklame – Taxireklamer siden 1985
adinmotion.dk • 70 101 707 • kg@adinmotion.dk
Design: Webpassion.dk